• Forsiden
 • Profil
 • Kategori
 • Arkiv
 • Linker
 • Blir så forbanna!

  Bare så du vet det så er jeg dritt forbanna! Så forbanna som kun ei småbarnsmor kan bli nemlig..  Jeg kom nettopp over et blogg innlegg som jeg rett og slett bare måtte klikke litt på, det handlet om barnemat, hvor det stod at men ikke skulle gi hjemmelaget mat til babyen sin før den var 6 måneder, det har jeg da søren meg gjort med eldste mann uten at det førte til videre problemer. Dessuten er jeg enda mer forbanna fordi jeg etter på leste et blogginnlegg om at det var jo akkurat det man måtte gjøre, må jo ikke finne på å gi ferdig grøt til babyen, det er visst også farlig viser det seg, har søren meg gjort det og vet du, til lillesøster.. der får vi vente å se på skade omfanget.

  Også snublet jeg over en artikkel her om dagen om søvn, du skal visst nok ikke amme i søvn for da kan det gi ungen problemer med å sovne selv etter hvert, kjente sinnet koke vet du, for jeg har da latt begge mine finne Jon Blund med puppen i munnen, prøve å la dem ligge for seg selv å klage har jeg også gjort. Men så viser det seg at det kan være enda mer skadelig å la dem ligge å skrike litt, for tilknytning og greier. Fader heller, blir så forbanna vet du. Alt blir gærent.

  Bytta til sittedelen på vogna før 4 måneder gjorde jeg og, det er visst farlig det. For hofter og bekken og i det hele tatt. Er rett og slett rart at storebror er opp og går på to bein og lillesøster får vel varige skader stakkar. Også blir jeg så sur vet du for det er da fillern meg noen som mener det er greit også. Toppen av forvirring liksom.

  Har vaskehjelp og jeg, fader til kritiske stemmer som prøver å fortelle meg at det ikke er greit liksom.  også viser det seg at det er noen som mener det er helt ok også, dem er det visstnok noen andre mammaer som har gått i strupen på.  Skjønner ikke at folk tør jeg, å drive å kommentere om barneoppdragelse og baby greier. Blir jo Så mange forbanna mødre. For det er jo alltid noen som ender opp med dårlig samvittighet og tar ut hele forbanna samvittigheten sin i er mega oppgulp av sinte mammafølelser over alt som føles urettferdig her i verden.

  Du skal ikke kødde med hormonelle småbarnsmødre skjønner du. Vi blir nemlig så innmari forbanna når du er uenig med oss eller du pirker borti samvittigheten vår. Da vil vi helst kaste deg i bøtta med salmiakk og vri deg opp som ei vaskefille og kaste deg rundt på gulvet, som vi ellers aldri vasker.

  Skjønner seriøst ikke at folk tør å ha meninger om slike greier i det hele tatt jeg. Vi dukker opp i kommentarfeltet skjønner du og da er ingen trygge!  Blir så forbanna vet du!

  Victoria Larsen

  17.03.2017, 23:21

  Jeg ønsker deg en fin fredagskveld :-)

  Marthe

  18.03.2017, 12:32

  Tror man gjør best i å stole på seg selv jeg.. det finnes råd og kritikk i alle ender og bauger på nettet, man kan bli småsprø om man skal ta innover seg alt dette, skjønner at du blir irritert. Syns rådene vi fikk på helsestasjonen var OK, og der var det innafor å både lage mat sjøl fra 4 mnd eller bruke ferdig. :) Aller viktigst, gjør det som føles riktig for deg/dere når det gjelder, mat, vask, vogn osv.. og jeg er veldig sikker på at unga dine har det veldig bra. <3

  Legg igjen en kommentar

  Anette K. Lekve
 • En evig studerende mamma, som er litt over gjennomsnittet glad i mørk sjokolade og grønn te.Jeg ønsker å vise fram mammalivet slik det er for meg med både for og bakdeler. Jeg er høysensitiv (HSP) og introvert og finner stadig nye fordeler med det, innimellom alle utfordringene. Forfatter av barneboken Nils nisse og rødfargen som forsvant. Jeg tror på å at det er plass, kjærlighet og suksess nok til alle og at vi kommer lengst med å løfte hverandre opp og frem. Her inne vil du ikke finne noe jante lov!


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Bloggdesign

  hits