• Forsiden
 • Profil
 • Kategori
 • Arkiv
 • Linker
 • Happy crappy Valentinsdag..

  14 februar, alle valentinsdag hilsningene lyser mot meg på facebook.. Det er dagen for å feire kjærligheten, for å drikke champagne og rødvin, få langstilkede røde roser og få påspandert middag. Jeg har ammet en urolig lillesøster i hele natt og pappsen i familien har hatt nattevakt med en febersyk treåring. Vi våkner småsure og trøtte i trynet begge to, leter etter noe teit å krangle over, slik at vi kan få ut litt av frustrasjonen vår. Når vi ikke finner noe, går vi bare rundt hverandre i taushet, til han reiser på jobb. Han reiser på jobb og jeg sitter igjen hjemme med to små pjuske unger, jeg er drit sur og trøtt og jeg har helt totalt glemt at det er en dag for å feire kjærligheten.

  Men det er jo nettopp det det er, kjærligheten er så mye mer enn langstilkede roser og champagne. Det er liksom forelskelsen det, det er nå vi får testet kjærligheten vår. Nå når det å gå ut å spise middag er en luksus vi bare må vente på til lillesøster klarer seg uten puppen. Nå når vi har to små som bytter på å være syke og et hus som ser ut som om det har vært jordskjelv. Nå når vi har flere netter på hver våre rom enn sammen og når vi ligger sammen er det stort sett et par små og ei bikkje i mellom oss. Det er nå, når jeg sender deg av gårde på en tur med gutta, vel vitende at det vil koste meg mye krefter og tålmodighet å sitte igjen alene hjemme. Nå når du lar meg reise på yoga hver fredag, fullt klar over at det kan bety to timer med skriking og kaos, fordi du vet at jeg trenger det.

  Det er dette som er kjærlighet, det å overleve småbarnstida. Det år unne hverandre tid for seg selv. Det å ikke gå totalt i tottene på hverandre fordi man er sliten og det å vise hverandre forståelse om man gjør det. For det er akkurat nå kjærligheten krever mest av oss. Nå når vi ikke har tid eller overskudd til å feire den. Nå når vi bare må lukke øynene og glede oss til høsten igjen, da vi endelig skal få reise bort igjen bare vi to.

  Jeg skal prøve å ha fiskepinne middagen ferdig når du kommer hjem, også skal jeg prøve å ikke være sur. Dessuten har de vært her og vasket i dag, så jeg skal ikke mase på deg om å rydde heller.

   

  God Valentinsdag kjære ;-)


  Bilde tatt av: https://www.facebook.com/Geographic.Photography/about?lst=881480284%3A100005624566010%3A1487077474
  Så høygravid at jeg tilogmed hadde vannvalker på halsen :-)

   

  følg teamoments på facebook: https://www.facebook.com/teamoments/

   

  Legg igjen en kommentar

  Anette K. Lekve
 • En evig studerende mamma, som er litt over gjennomsnittet glad i mørk sjokolade og grønn te.Jeg ønsker å vise fram mammalivet slik det er for meg med både for og bakdeler. Jeg er høysensitiv (HSP) og introvert og finner stadig nye fordeler med det, innimellom alle utfordringene. Forfatter av barneboken Nils nisse og rødfargen som forsvant. Jeg tror på å at det er plass, kjærlighet og suksess nok til alle og at vi kommer lengst med å løfte hverandre opp og frem. Her inne vil du ikke finne noe jante lov!


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Bloggdesign

  hits